Riasztások

Az egyik legnehezebb probléma, ami az üzleti világban felmerülhet, az információ változásának követése. A SharePoint azonban megoldhatja ezt a problémát. A Riasztási funkció folyamatosan tudatja Önnel, ha bármilyen változás történik a dokumentumokban, a naptárban, vagy a weboldal többi részén.
 
 • Kérjen riasztást, amely e-mailben értesíti önt, ha bármilyen változás történik webhelyén
 • Hozzon létre riasztásokat a listákra, és könyvtárakra, vagy a bennük található tételekre, fájlokra vonatkozóan
 • Adja meg, hogy melyek azok a változások, amelyeket követni szeretne

Feladatkezelő

Készítsen listákat, ahol feladatokat tud kiosztani munkatársainak. Meghatározhatja, hogy az adott feladat mennyire sürgős, hogy mikorra essen az esedékesség napja, és megtekintheti a feladat aktuális állapotát, előrehaladtát. A felhasználók a saját és az egész csapat teendőit nyomon követhetik.
 
 • Készítsen és osszon ki feladatokat munkatársainak
 • Osszon meg a feladatokat belső és külső partnerekkel is
 • Legyen egész cége tájékozott a feladatok előmenetelével és a határidőkkel kapcsolatban

Hirdetmények

Teljes tájékozottság 24x7. Használjon hirdetménylistát hírek, állapotok, vagy más rövid információk közzétételére munkatársai számára. A Hirdetmény funkciójával Ön bárkinek azonnal küldhet frissítéseket és információkat. A hirdetmények lejáratának idejét is beállíthatja.
 
 • Hirdessen ki vállalati híreket és havi hírlevelet
 • Tegye közzé az új vállalati célokat és teljesítményeket
 • Hirdesse ki a speciális határidő változásokat vagy a közelgő eseményeket

Levelek / E-mailek

A Sharepoint lehetővé teszi a listavezetők számára, hogy hozzárendeljenek egy e-mail címet néhány a csoporton kívül eső listához. Ezen kívül, fórumokra, naptárakba, hirdetményekbe is küldhet e-mailt. Ily módon minden munkatársa naprakész lesz, és megfelelően tud reagálni, ha szükséges.
 

Vitafórum

A SharePoint Vitafórum funkcióján keresztül megtárgyalhatják a csapatát érintő témákat. Például készíthet egy olyan fórumot, ahol a csoport tagjai javaslatokat tehetnek, és megvitathatják tevékenységüket. Minden olyan oldalon megjelenik a fórum, ahol egy Vitafórum kezdő, választó, vagy szűrő gomb található. A Vitafórum elrendezése és designja is változtatható.
 

Naptár

A projektek irányítása fontos feladat. Részletes tervezést, a feladatok időszerű végrehajtását és csoportos együttműködést igényel. Bármilyen hosszú, vagy összetett is a projekt, sok nehézségtől kíméli meg Önt, ha terveit megoszthatja oly módon, hogy azt kollegái is megtekinthessék. A SharePoint naptár funkciója a legjobb eszköz arra, hogy Ön feladatait mindig követni tudja, és bárhonnan, akár több felhasználó is megtekinthesse azokat.
 
 • Készítsen projektnaptárat
 • Ossza meg naptárát munkatársaival
 • Adjon hozzá projekt feladatokat és eredményeket naptárához
 • Állítsa be az oldalhoz való hozzáférést, és értesítse erről csapatát
 • Alakítsa saját ízlése szerint naptárát

Mobil

Keressen feladatlistákat, blogokat, vagy bármi mást Mobil Eszközökről: Maradjon élvonalban, bármerre is jár! Microsoft Windows Mobile, WAP, cHTML, vagy xHTML kompatibilis mobilkészülékével áttekintheti, frissítheti feladatlistáit, bejegyzést írhat blogjába, vagy fényképet küldhet kamerával felszerelt készülékével e-mailen keresztül Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 használatával.
 

Értekezlet–munkaterületek

Az Értekezlet-munkaterületek egy olyan weboldal, ahol összegyűjtheti az összes információt és anyagot, amire egy értekezleten szüksége lesz. Az értekezlet előtt használja ezt a munkaterületet a napirend, a résztvevők listájának és a megvitatásra kerülő dokumentumok listájának kihirdetésére. Az értekezlet alatt, vagy után töltse fel a találkozó eredményeit. Használja a találkozó összehívása funkciót, egy hivatkozás megadásával kollegái azonnal meg tudják nézni azt a munkaterületet, ahol az értekezlet részletei, anyagai találhatóak.
 

Kapcsolatok / Névjegyzék

A Kapcsolatok funkció segítségével Ön könnyedén kommunikálhat munkatársaival. Neveket és elérhetőségeket (például telefonszám, e-mail cím, lakcím) adhat meg, és ezeket az adatokat bármely csapattag felhasználhatja. Címjegyzékéből ki-, vagy bemásolhatja az adatokat a közös címlistába (ehhez Windows SharePoint Services - kompatiblils címjegyzék programra van szüksége, mint például a Microsoft Office Outlook 2003, és Microsoft Internet Explorer 4.0 vagy későbbi változata).

Legyenek részletes információi minden alkalmazottról és ügyfélről.
 
 • Osszon meg fontos partneradatokat bárkivel, akivel szeretne
 • Könnyen hozzáférhet és letölthet bármilyen adatot, akárhol is van a világon
 • Hangolja össze címjegyzékét Outlookjával és mobiltelefonjával