Amit nyújtunkGARANCIÁINK
SZAKÉRTŐINK RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK EGÉSZ ÉVBEN

GARANTÁLT 99,99%-OS HÁLÓZAT ELÉRHETŐSÉG

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA


INGYENES SZOLGÁLTATÁSOK
 
Microsoft Office Integrálás
Dolgozzon együtt kollegáival Microsoft Office programjaival.

Munkafolyamat menedzsment
Automatizálja a napi munkafolyamatokat, hogy elkerülje a kommunikáció hiányából fakadó problémákat.

Jelzések
A SharePoint e-mail figyelmeztetést küld, ha valami változás történik.

Közös dokumentumhasználat
Kövesse nyomon a dokumentumokban történt változásokat.

Web-alapú testreszabás
Könnyedén testre szabhatja weboldalát saját maga is, nincs szükség harmadik féltől szerzett alkalmazásokra.

Csapattag követés
Nézze meg, ki online azonnali üzenetek, partnerlista, vagy státuszbeállítások segítségével.

Sablonok
Készítsen egyéni, személyre szabott sablonokat különböző csoportok, vagy projektek részére.

Közös dokumentumok tárolása, megosztása - SharepointA Hosted SharePoint egy olyan könnyen kezelhető, web-alapú felület, mely lehetőséget biztosít Önnek a közös dokumentumok központi tárhelyen történő biztonságos tárolására és megosztására.

Felhasználóbarát felületének és kompatibilitásának köszönhetően, - mint például a Microsoft Office vagy Hosted eMail szolgáltatásunk- a Sharepoint használata egyszerű, nem igényel semmilyen előképzettséget.

Hosted Sharepoint szolgáltatásunk a Microsoft SharePoint 2010 szolgáltatáson keresztül teszi lehetővé, hogy Ön költséghatékony módon egy olyan nagy teljesítményű csoportmunka környezetet tudjon alkalmazni és irányítani, amely már tartalmazza az Önnek szükséges webes alkalmazásokat és sablonokat.Egyszerű megosztás

A Windows SharePointtal Ön és csapata biztonságosan és egyszerűen tudja tárolni és visszakeresni dokumentumait, így a projektfolyamatok is zökkenőmentesebbé válnak. Ezen túlmenően, a dokumentum ellenőrzés, a laptörténet, az egyéni tulajdonságok, valamint a rugalmas, testre szabható nézetek lehetővé teszik, hogy egyszerűen követni tudja a folyamatok alakulását.

Egyszerű együttműködés

Készítsen Windows SharePoint munkaterület webhelyeket, hogy munkatársaival egy központi helyen tudjanak együtt dolgozni. A munkaterület webhelyen belül könnyedén megoszthatja és kezelheti a projekt információkat, beleértve a feladat listákat, naptárakat, egyeztetéseket, felméréseket, és bármi mást, amire a csapatnak szüksége van a sikeres munkához.

Egyszerű személyre szabás

A dokumentum együttműködés, az információ megosztás, és a csoporttermelékenység eszközök segítségével testreszabhatja webhelyét. Alakítsa úgy oldalát, hogy lehető legjobban illeszkedjen csapatához, legyen szó új megjelenésről vagy további funkciók hozzáadásáról. A Windows SharePoint segítségével ez könnyedén megoldható harmadik féltől származó alkalmazások használata, vagy programozás nélkül is.