Rólunk mondták„Még csak pár hónapja használjuk a rendszert, de kitűnően kielégíti cégünk igényeit. Az Outlook 2010 program használata egyszerű, a felülete könnyen áttekinthető, csoportmunkára kiválóan alkalmas."
Bokor István, Zuglói Vagyonkezelő Zrt.
„Szinte az elsők között kezdtük el használni az email szolgáltatást és azóta is ezzel dolgozunk. Kéréseinkre mindig gyorsan reagálnak. Kiváló csapat, szakértő támogatás. Nagyon meg vagyunk vele elégedve.”
Killik László, MGI csoport
„Kiváló szolgáltatás, olcsó és rejtett költségek nélküli. Ajánlom mindenkinek!”
Kállay Gergely, FKF Zrt.
„Tapasztalataim szerint az ITSecure levelező szolgáltatása a legjobb választás az olyan vállalkozásoknak, mint a miénk.”
Kovács Vilmos, CISA -Simplexion Kft.
„Rendszeresen utazom, de céges leveleimet még mindig, mindenhonnan el tudtam olvasni, és sokkal kevesebb SPAM emailt kapunk, mint korábban. Már csak ezért is megéri.”
Dobay Róbert

A világ legkedveltebb levelező rendszereKedvező havidíj. Kiemelt támogatás.


Az ITSecure Kft. által nyújtott Hosted Exchange elektronikus levelezés szolgáltatást most mindössze 590 Ft/postafiók/hó áron veheti igénybe a felhasználók minimális számának megkötése nélkül. A postafiókokhoz minimum 500MB-os tárhely tartozik, melyet a legfejlettebb levél-szemét szűrő megoldás véd a kéretlen üzenetektől és eltávolítja azok legalább 98%-át. Ez tényleg a legjobb ajánlat az Ön számára.

Versenyelőny

Ma a piacon rendkívül nagy a verseny. Az ITSecure Kft. mindig keresi az új és innovatív megoldásokat, mellyel a verseny élén maradhat. Ez egy folyamatos harc a jobb eszközökért és szolgáltatásokért, mely a nagyobb hatékonyságot és termelést segíti elő. Most Ön is növelheti alkalmazottai teljesítményét és produktivitását levelező szolgáltatásunk segítségével. A Hosted Exchange levelező rendszer javítja a kollégák együttműködését és gyorsítja az egymás közötti kommunikációt.

Biztonság

A Microsoft Exchange RPC over HTTPS titkosított protokolljának és az ITSecure Kft. szigorú biztonsági politikájának köszönhetően az Ön adatai, levelezése mindig biztonságban lesz.

Garantált megbízhatóság

Az ITSecure levelező rendszer szolgáltatásának minden hardver eleme duplikálva került kiépítésre, mely biztosítja a maximális megbízhatóságot és rendelkezésre állást.
Ez megszüntet a szolgáltatásban fellépő minden üzemzavart.